SAKARYA / AKYAZI - Mehmet Soykan İlkokulu

0(264) 4379327
Kuzuluk Orta Mahalle Atasoy Sok. No1 54400 Akyazı/SAKARYA
Vizyon
Çocuğun karakterine ve yeteneğine uygun eğitim ortamlarını içinde barındıran kapsayıcı ve nitelikli bir eğitim yuvası olarak; aklın ve kalbin birlikteliğinde hareket eden; ahlaklı, vicdanlı, donanımlı ve mutlu çocuklar yetiştirmektir.
Misyon
Eğitimin içerisinde barındırdığı şefkat, temas ve duygu kavramları ışığında; sevgi, saygı, hoşgörü ve güven ortamında; “Mutlu Çocuklar Güvenli Yarınlar” sloganımızla; duygulara yer açarak çocuklarla bağ kurarak onlara merak etme hayal etme keşfetme deneyimleri kazandıracak insan ve değer odaklı; bilimde evrensel uygulamada milli ve manevi değerlerimize yer veren bir okul olmaktır.
Başarılar
Geleneksel Çocuk Oyunlarında derecelerimiz mevcuttur.Her yıl düzenlenen Ufka Yolculuk yarışmasında da öğrencilerimiz başarı elde etmektedir.
Saatler
1. Ders:09.00-09.40 2. Ders:09.55-10.35 3. Ders:10.55-11.35 4. Ders:11.50-12.30 Öğle Yemeği 5. Ders:13.10-13.50 6. Ders:14.05-14.45
Kalorifer (Doğal Gaz)
Okulun önündeki duraktan 20 dakika ara ile otobüsler mevcuttur.
Servis Bilgisi
Velilerin kendi istekleriyle anlaştıkları servislerle gelen öğrenciler bulunmaktadır.
Kuzuluk / Akyazı / SAKARYA
İl Merkezine 35 km, İlçe Merkezine 9 km.dir
Okul içi turnuvalar ve yarışmalar.
Tema Çalışmaları
Proje Çalışmaları
Eğitimde Motivasyon ve Katılımcılığı Arttırma Projesi kapsamında sihirli sözcükler,oyun günü,kahvaltı günü, film günü, okuma günü, bir bardak, okul gazetesi, okul televizyonu, dilek kutusu v.b çalışmalar yürütmekteyiz.
Diğer Hususlar
Okulumuzun Sloganı "MUTLU ÇOCUKLAR GÜVENLİ YARINLAR" Okulumuz Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okul ve Okulum Temiz Sertifikaları sahibidir.