Mehmet Soykan İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://mehmetsoykan.meb.k12.tr
Adres : Kuzuluk Orta Mahalle Atasoy Sok. No1 54400 Akyazı/SAKARYA
VİZYON : Çocuğun karakterine ve yeteneğine uygun eğitim ortamlarını içinde barındıran kapsayıcı ve nitelikli bir eğitim yuvası olarak; aklın ve kalbin birlikteliğinde hareket eden; ahlaklı, vicdanlı, donanımlı ve mutlu çocuklar yetiştirmektir.
MİSYON : Eğitimin içerisinde barındırdığı şefkat, temas ve duygu kavramları ışığında; sevgi, saygı, hoşgörü ve güven ortamında; “Mutlu Çocuklar Güvenli Yarınlar” sloganımızla; duygulara yer açarak çocuklarla bağ kurarak onlara merak etme hayal etme keşfetme deneyimleri kazandıracak insan ve değer odaklı; bilimde evrensel uygulamada milli ve manevi değerlerimize yer veren bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : Geleneksel Çocuk Oyunlarında derecelerimiz mevcuttur.Her yıl düzenlenen Ufka Yolculuk yarışmasında da öğrencilerimiz başarı elde etmektedir.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 1. Ders:09.00-09.40 2. Ders:09.55-10.35 3. Ders:10.55-11.35 4. Ders:11.50-12.30 Öğle Yemeği 5. Ders:13.10-13.50 6. Ders:14.05-14.45
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğal Gaz)
Servis : Velilerin kendi istekleriyle anlaştıkları servislerle gelen öğrenciler bulunmaktadır.
Ulaşım : Okulun önündeki duraktan 20 dakika ara ile otobüsler mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Kuzuluk / Akyazı / SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 35 km, İlçe Merkezine 9 km.dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okul içi turnuvalar ve yarışmalar.
Bilimsel Etkinlikler : Tema Çalışmaları
Proje Çalışmaları : Eğitimde Motivasyon ve Katılımcılığı Arttırma Projesi kapsamında sihirli sözcükler,oyun günü,kahvaltı günü, film günü, okuma günü, bir bardak, okul gazetesi, okul televizyonu, dilek kutusu v.b çalışmalar yürütmekteyiz.
Diğer Hususlar : Okulumuzun Sloganı "MUTLU ÇOCUKLAR GÜVENLİ YARINLAR" Okulumuz Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okul ve Okulum Temiz Sertifikaları sahibidir.